top of page

REVIEWS

REVIEWS (2).png

"Met haar achtergrond in acteren en regisseren weet Erika als geen ander wat werkt op een podium. Dat maakt haar spreekworkshops uniek in de wereld van business speakers. Met haar warme en goedlachse stijl stelt ze je meteen op je gemak. Op je bek gaan màg! Je keert sowieso met veel bruikbare tips naar huis én voelt je veiliger op een podium."

Ellen Jansegers

Expert Introversie

Auteur 'Zwijgen is goud'

Freelance Communicatie en Copywriting

Erika Janssens is een zeer toffe, enthousiaste, energieke dame met ontzettend veel ervaring in haar vak en enorm veel expertise.

Ik heb de workshop SPREEK van één dag als bijzonder nuttig ervaren: de tips and tricks van Erika komen van pas voor zowel gevorderde als minder gevorderde sprekers, voor elk wat wils. Erika is héél goed in het slopen van muren en het verlagen van drempels, waardoor je je onmiddellijk op je gemak zal voelen tijdens de workshop, en met meer vertrouwen aan je volgende spreekbeurt zal beginnen. Een aanrader!

Ilse De Coninck

Growth Specialist @ HubSpot 

Erika is een super enthousiaste en deskundige spreekcoach. Samen met enkele collega's heb ik een tweetal sessies van haar gehad waarin ze heel nuttige en onderbouwde tips heeft gegeven. Echt aan te bevelen!

Hellen van Berlo

Diensthoofd Onderwijs & Kwaliteit at LUCA School of Arts

“Erika stond me onlangs bij tijdens het opnemen van een bedrijfsfilmpje dat in Milaan, op de halfjaarlijkse bijeenkomst van 250 internationale medewerkers van ons bedrijf diende gepresenteerd te worden. De feedback die ik kreeg van o.a.  onze sponsor uit Portugal en verantwoordelijke uit Duitsland waren vol lof.
Hartelijk dank, Erika, voor de professionele begeleiding”

Didier Busard

Executive Search and Leadership Consulting Partner at Signium

“Zeer praktsche, gerichte tips,persoonlijke feedback, kleine groepen, opsplitsing per thema en een zeer enthousiaste Erika. :-)”

C.V, Gent - avondworkshops

“Verrassend, uitdagend, uit de comfort-zone, leerrijk, concrete en bruikbare tips.”

D.B., Drongen, deelnemer avondworkshops

“Ik wil graag beginnen met een podcast en vlog, maar merk dat ik moeite heb met ademhalen als ik voor een groep of voor een camera moet spreken. Ik plande een 1-op-1 coachingsessie met Erika waar we onder meer mijn ademhalingsprobleem zouden aanpakken. Daarnaast kreeg ik ook enkele andere oefeningen en tal van tips. Het is nu aan mij om te blijven oefenen. Bedankt Erika voor de fijne sessie, dit was een eerste ervaring met jou en wellicht niet de laatste! Jij stelde me echt op mijn gemak en ik kon mijn ongemakkelijkheid snel van mij afzetten om je instructies te volgen en het beste uit onze sessie te halen. Erika heeft een persoonlijke aanpak en speelt gericht in op jouw uitdagingen. Een aanrader voor iedereen die beter wil leren spreken voor een publiek!”
P.D., ondernemer Harelbeke
1op1 coaching

P.D., Harelbeke - 1op1 coaching

HOME (1).png
ERIKA CONTACT TEKSTVALLON FAVICON.png
CONTACT  TEKSTBALLON FAVICON.png
bottom of page