KLANTBEOORDELINGEN

“Zeer praktsche, gerichte tips,persoonlijke feedback, kleine groepen, opsplitsing per thema en een zeer enthousiaste Erika. :-)”

“Verrassend, uitdagend, uit de comfort-zone, leerrijk, concrete en bruikbare tips.”

C.V, Gent - avondworkshops

D.B., Drongen, deelnemer avondworkshops

“Ik wil graag beginnen met een podcast en vlog, maar merk dat ik moeite heb met ademhalen als ik voor een groep of voor een camera moet spreken. Ik plande een 1-op-1 coachingsessie met Erika waar we onder meer mijn ademhalingsprobleem zouden aanpakken. Daarnaast kreeg ik ook enkele andere oefeningen en tal van tips. Het is nu aan mij om te blijven oefenen. Bedankt Erika voor de fijne sessie, dit was een eerste ervaring met jou en wellicht niet de laatste! Jij stelde me echt op mijn gemak en ik kon mijn ongemakkelijkheid snel van mij afzetten om je instructies te volgen en het beste uit onze sessie te halen. Erika heeft een persoonlijke aanpak en speelt gericht in op jouw uitdagingen. Een aanrader voor iedereen die beter wil leren spreken voor een publiek!”
P.D., ondernemer Harelbeke
1op1 coaching

P.D., Harelbeke - 1op1 coaching

“Erika stond me onlangs bij tijdens het opnemen van een bedrijfsfilmpje dat in Milaan, op de halfjaarlijkse bijeenkomst van 250 internationale medewerkers van ons bedrijf diende gepresenteerd te worden. De feedback die ik kreeg van o.a.  onze sponsor uit Portugal en verantwoordelijke uit Duitsland waren vol lof.
Hartelijk dank, Erika, voor de professionele begeleiding”

D.B., Gent - 1op1 coaching

"Leuk en leerrijk !"

B.C., Gavere - avondworkshop